1 september 2010

Måttet för skönhet



En Zeeländska antropolog( Barnaby Dixson.)har forskat i vad som gör en kvinna vacker och det har visat sig att man helt enkel kan räkna ut detta med matematik.varken personlighet, bröststorlek eller vikt har någon betydelse.Allt handlar om förhållandet mellan midja och höfter är summan 0,7 är kvinnan attraktiv,



Han kom fram till den siffran genom att låta en grupp män bedöma skönheten i manipulerade bilder av kvinnor, där både midja-höft-förhållandet och bröststorleken ändrades. En kamera registrerade sedan exakt vad männen tittade på.



sedan kollade han siffrorna med kända skönheter som Jessica Alba , Marilyn Monroe.Kate Moss och Alessandra Ambrosio. Alla hade precis 0,7. till Daily Telegraph.



Det är troligt att förhållandet 0,7 sänder en biologisk signal till män att kvinnan är som mest fertil och kan föda friska barn, oavsett storlek på kvinnan, – Allt handlar om hur fettet är fördelat, vilket är kopplat till fertiliteten.



Provade själv att räkna ut denna formel som går ut på att du mäter midjevidden på smalaste stället,sedan höftvidden på bredaste stället sedan dividerade du dom två.



Tro det eller ej men jag fick nära på 0,7





Källa :Aftonbladet /kropp och hälsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag tycker/Anser......